top of page

Шкільні новини

Фото автораNataliia Romaniva

На старті новий навчальний рік…

Вітаю всіх учнів, вчителів, батьків та працівників ліцею 85 м.Києва зі святом!  Дякую Збройним Силам України, нашим ЗАХИСНИКАМ за можливість забезпечити навчання наших дітей  та додати свою часточку до ПЕРЕМОГИ: професійно підготовленим уроком, якісно виконаним домашнім завданням, розвитком традицій та впровадженням інновацій в житті шкільної громади, волонтерськими проєктами, уроками за розкладом! Сьогодні  учнями школи є всі діти, хто, попри обставини, залишається в Україні навчатися офлайн в Ліцеї, та ті, хто продовжує навчання за індивідуальною формою навчання екстернат,  за українською програмою, навіть якщо доля привела їх за кордон. Практично, кожен з Вас отримує щоденно нові знання, долає певні виклики та має можливості для реалізації своїх здібностей.


Починається 2024-2025 навчальний рік в Україні!  Для Вас, любі учні він особливий, бо розпочинаємо нову сторінку літопису, як ЛІЦЕЙ 85! Впевнена, що спираючись на визначені в шкільній громаді чесноти, цінності, продовжуючи формувати навички, розвиваючи вміння, Ви зможете бути адаптованими до будь-яких змін швидкоплинного життя. Ми пишаємося інтелектуальними, творчими здобутками та громадянською позицією учнів! Шановні батьки Ліцею 85! Дякую Вам за небайдужість, підтримку, розуміння, ініціативи, бо лише наша партнерська взаємодія дозволяє нам будувати стратегії, реалізовувати починання, зберігати традиції, розвивати комунікації  «педагогіки запитань», дбати про МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!


Вчителем – школа стоїть! Шановні колеги Ви - неперевершені, креативні, ерудовані та справжні творці майбутнього! Ваші знання, терпіння та натхнення допомагають учням відкривати нові горизонти, мріяти й досягати мети! Завдячую повсякденній кропіткій праці кожного працівника Ліцею  ми маємо безпечне комфортне здорове освітнє середовище, що дозволяє якісно організувати освітній процес! Вірю, що 2024-2025 навчальний рік буде сповнений нових ідей, цікавих відкриттів, плідної співпраці, задоволення від навчання та спілкування, нових викликів та нових перемог!


Завтра ми зустрінемося в Ліцеї 85 міста Києва – РІЗНІ, РІВНІ, РІДНІ впевнені, що тільки разом ми Переможемо!

Тільки разом ми зможемо будувати щасливе майбутнє кожного з нас і УКРАЇНИ! Слава Україні!

Героям слава! УКРАЇНА  ПОНАД  УСЕ!!!


З повагою,  Тетяна Федунова, директорка Ліцею №85 міста Києва










51 перегляд0 коментарів

Commentaires


bottom of page