top of page

Шкільні новини

Фото автораNataliia Romaniva

СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

Оновлено: 24 черв. 2023 р.

Свято останнього дзвоника для учнів нашої школи розпочалося 16 червня ранковими радіоновинами, над випуском якого працювали старшокласники учнівського самоврядування. Кожен виступ ведучих нагадував слухачам про нашу національну самоідентичність та любов до України. Звернення директорки школи завершило випуск новин, а потім розпочалась хвилина мовчання - вшанування пам'яті загиблих воїнів, які віддали своє життя за нас. Після моменту скорботи, всі учні зібралися на шкільному майданчику, утворивши традиційну святкову лінійку. Ведучі, одягнуті у красиві вишиванки з віночками на голові, оголошували урочистий прохід випускників разом з класними керівниками. Урочисто був внесений державний прапор України та прапор школи. Після цього вся школа співала національний Гімн України.




Наступним етапом свята був музичний подарунок "Україна - це я" разом з танцювальним колективом, створивши особливу атмосферу. Після цього директорка школи звернулася до всіх присутніх зі своїм виступом, підкреслюючи важливість навчання та відданість учнів. Потім настав час нагородження переможців різних конкурсів та змагань, які проходили протягом навчального року. Учні, які проявили особливу ініціативу та таланти, були визнані та отримали заслужені нагороди. Веселі привітання від першокласників відкрили другу частину незабутнього шкільного свята!



Вальс випускників розпочався під червневим сонцем, коли молоді серця наповнювалося радістю та ностальгією. Учні танцювали у парах, крокуючи по майданчику з впевненістю та грацією. Кожен крок був наповнений спогадами про проведений час разом, про досягнення й перемоги, які вони отримали впродовж свого навчання.


І настав той особливий момент, коли пролунав звук останнього дзвоника. Він пронісся повітрям, наповнивши серця усіх присутніх радістю, понад усе підкреслюючи закінчення навчального року та початок нових пригод. Гучний звук дзвоника, супроводжуваний гамором сміху та вигуку радості, ознаменував початок літніх канікул і нових горизонтів для наших випускників. Чудовим подарунком для школярів стали майстер-класи та творчі майстерні. Свято могло б продовжитися ще довго, але наші плани змінилися раптово: повітряна тривога перервала наше святкування. Гучні звуки сирени нагадали нам про потребу в безпеці та обережності. Класні керівники з учнями, співробітники школи та батьки поспішили до бомбосховища та до станції метро, забезпечуючи порядок і безпеку. Незважаючи на сигнал тривоги наші серця заповнені спогадами, емоціями та впевненістю, що ми є однією великою шкільною родинною спільнотою, яка завжди піклується про своїх учнів і працівників. Так закінчилось свято останнього дзвоника, яке нагадало нам про нашу національну ідентичність, віру в майбутнє.





57 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page